jeugdvoorstellingen
345
page-template-default,page,page-id-345,theme-bridge,bridge-core-3.0.4,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-29.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

BRISK treedt graag en vaak op voor kinderen. Mooie muziek, humor en poëtische momenten zijn daarbij de vaste ingrediënten. BRISK maakte een aantal succesvolle jeugdvoorstellingen met diverse regisseurs als David Prins, Bart Kiene, Marc Krone, Jetse Batelaan en Gienke Deuten en met schrijvers als Joke van Leeuwen en Mensje van Keulen. Diverse hedendaagse componisten waaronder Caroline Ansink, Michiel Mensingh, Willem Wander van Nieuwkerk en Toek Numan schreven muziek voor kinderproducties van BRISK.

 

 

Hoedje, een luchtige familievoorstelling  5+

BRISK en Kiki Heessels, spel, spelen op dit moment samen een nieuwe jeugdvoorstelling, een muzikale reis op de wind voor iedereen vanaf 5 jaar. Hoedje is een luchtige voorstelling vol humor naar een verhaal van Irene Kuiper. De muziek is van Juan Felipe Waller, Walther Stuhlmacher, Maurice Ravel en Henry Mancini. De regie is van Hans Thissen, die tekende voor spraakmakende jeugdmuziektheatervoorstellingen.

Als het rode hoedje van Lot op een dag wordt meegesleurd door een storm, is dat het begin van een avontuurlijke tocht over de aardbol, waarbij de wind een grote rol speelt en vier blokfluitisten er stevig op los blazen. BRISK en Kiki Heessels nemen je mee op een reis waar je nog lang aan terug zult denken! Is Hoedje niet veel te klein voor die grote olifant? Wat zitten die bavianen daar toch te doen? De ene vogel lacht Hoedje uit, de andere zingt een lied voor haar. Maar komt Hoedje ooit nog thuis?

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier eerder jeugdvoorstellingen van BRISK 

 


DRUKWERK


Meneer Zwoei BRISK met Hans Thissen
 

SPEELGOED BRISK met Porgy Franssen en Bart Kiene