Workshops voor kinderen
545
page-template-default,page,page-id-545,theme-bridge,bridge-core-3.0.4,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-29.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

De vier blokfluitisten van BRISK zijn niet alleen bevlogen musici, maar ook bevlogen docenten. De leden van BRISK gaven samen en ook afzonderlijk van elkaar masterclassen, cursussen en workshops in diverse Europese landen, Canada, de Verenigde Staten en Taiwan. Zij hebben lesgegeven aan diverse conservatoria en muziekscholen in Nederland, en zijn ambassadeurs voor hun instrument.

Vaak wordt een workshop afgesloten met een presentatie van de workshopresultaten door de leerlingen. Aansluitend speelt BRISK dan een concert. Zo ontstaat een betrokken sfeer tussen de musici en hun publiek en wordt de afstand verkleind tussen de professional en de amateur. Een workshop kan ook thematisch verband hebben met het concert dat BRISK vervolgens geeft.

Nederland, Hendrik Ido Ambacht, 29-05-2016. Stichting Baroque Music, Workshop & concert deelnemers en Brisk.

 

Huismuziekweekend BRISK 35 jaar 26-27 november 2021