Over Brisk ICT
850
page-template-default,page,page-id-850,page-child,parent-pageid-272,theme-bridge,bridge-core-3.0.4,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-29.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Brisk ICT is specialist in werkplek ICT. Wij zorgen voor functionaliteit en inrichting van werkplekken. Hiervoor ontwerpen en implementeren wij de benodigde infrastructuur achter de werkplekken. Tevens geven wij ondersteuning aan gebruikers en beheren de infrastructuur. Brisk ICT kenmerkt zich door een platte organisatie bestaande uit zelfsturende klantteams, een centrale helpdesk en het ICT bedrijfsbureau.

Brisk ICT, Harry BosDe klanten van Brisk ICT zijn organisaties die een betrokken ICT partner zoeken voor hun gehele automatisering of een deel ervan. In met name het MKB is Brisk ICT, dankzij de altijd actuele automatiseringskennis en voldoende capaciteit, van grote toegevoegde waarde.

Microsoft en Apple (server)omgevingen zijn onze speerpunten. De activiteiten zijn onder meer het leveren en installeren van hard- en software, compleet systeembeheer en als service provider van eigen Internetdiensten bieden wij de online werkplekoplossing “iKantoor”.

Harry Bos, Brisk ICT