Meerjarige schenking
530
page-template-default,page,page-id-530,page-child,parent-pageid-260,theme-bridge,bridge-core-3.0.4,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-29.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

BRISK is door de Belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI (algemeen nut beogende instelling). Daarom geldt bij een periodieke schenking de verhoogde fiscale aftrek in box 1 op grond van de Geefwet. Dit is een schenking van een vast bedrag gedurende ten minste vijf jaar. U mag de schenking jaarlijks met 25% verhogen voor het berekenen van uw fiscale aftrek. Wanneer u bijvoorbeeld vijf jaar € 150 per jaar doneert, kost de schenking u, in het tarief van 52%, netto per jaar slechts € 52. Sinds 1 januari 2014 is er geen notariële acte meer nodig en hoeft de schenking slechts te worden vastgelegd in een schenkingsovereenkomst.

Deze schenkingsovereenkomst kunt u invullen en ondertekenen en dan opsturen naar:
Stichting Brisk
p/a Trambaanweg 3
3911 AH Rhenen

Denkt u aan een kopie van dit formulier voor uw eigen administratie!

Wilt u over deze mogelijkheid met ons van gedachten wisselen of meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Bert Honig, tel. 020 6710362, e-mail honig@brisk.nl.

Klik hier voor de wettelijk verplichte gegevens in het kader van de ANBI-status